Macaristan’da herhangi bir dil kursunda (İngilizce hazırlık yılında) dil eğitimi alan öğrencilerin çalışma izni yoktur.

Macaristan’da üniversite ve yüksek lisans öğrencilerinin ise, haftada 20 saatlik çalışma izni vardır. Lakin çalışmak isteyen öğrencilere ülkenin ana dili olan Macarca dilini de en az orta düzey öğrenmeleri tavsiye edilir. Macaristan’da üniversite ve yüksek lisans eğitimi sonrasında, ülkede 1 yıl kalma ve çalışma izni hakkı verilmektedir.

Daha detaylı bilgi almak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçiniz.